onderhoud schilderwerken
15
Dec 2020

0 Commentaren

hello painton

onderhoud schilderwerken

Onderhoud schilderwerk. Onderhoud schilderwerk.

 

Wil je dat je schilderwerk langer meegaat en dat je er zo meer van kan genieten? Dan is het belangrijk dat je regelmatig onderhoudt uitvoert. Zeker bij buiten schilderwerken. Dit kan je zelf makkelijk doen en zo verleng je de levensduur van je werk.

 

Geregeld je schilderwerk proper maken is al een goede start. Zeker bij buiten werken hangt er al snel heel wat zand en vuil tegen, door de opspattende regen. Dit kan tot vochtige plekken leiden en zo schade toe brengen aan het schilderwerk. Of erger aan het materiaal er onder. Door met een zachte borstel over je werkstuk te gaan is het meeste zand al reeds verwijderd.

 

Terwijl je het zand en vuil verwijderd is het aangeraden ineens eens te kijken of er geen schrammen, scheuren of kleine beschadigingen zijn. Zeker bij buiten schrijnwerk is dit van groot belang.  Door dit onmiddellijk te behandelen voorkom je later grotere werken. De meeste problemen zijn al reeds opgelost door even bij te schuren en een nieuwe laag aan te brengen. Bij ramen ook goed de kit in het oog houden. Indien nodig tijdig vervangen.

 

Bij binnen ruimtes is het hetzelfde principe. Vocht is hier ook de grootste vijand. Zeker in natte ruimtes zoals badkamers en keukens. Een goede verluchting is hierbij de beste oplossing.

star


Laat een commentaar achter

Please note, comments must be approved before they are published