Betalen


Bij Paintstore kan je in alle veiligheid betalen dankzij de beveiligde SSL-verbinding van onze partner MOLLIE. Een veilige SSL-verbinding kan je herkenen aan het “slotje” in je browser bovenaan. Betalen kan bij ons op verschillende manieren en is zeer eenvoudig. Heb je toch vragen of twijfels, neem gerust contact met ons op ! Handig om weten is dat een bestelling pas verwerkt wordt wanneer we de betaling ontvangen hebben en dit hangt af van jouw gekozen manier van betalen.

 Betaalmethode Veiligheid Behandeling Kosten
Bancontact - Meastro veilig Onmiddellijk Gratis
Visa - Mastercard veilig Onmiddellijk Gratis
Paypal veilig Onmiddellijk € 3.95
Overschrijving veilig Wachten op betaling Gratis


Bancontact of Maestro

Betalen met Bancontact (payconiq) of Maestro is snel en veilig, wij kunnen onmiddelijk aan jouw bestelling starten.


Visa of Mastercard
Betalen met Visa of Mastercard is snel en veilig, Wij kunnen onmiddelijk aan jouw bestelling starten. Voor uw eigen veiligheid vragen we ook de verificatiecode van de kaart, dit is niet verplicht maar gaat na of je kaart niet gebruikt wordt door een niet geautoriseerd persoon. Deze 3 cijferige code kan je terugvinden op de keerzijde van je kaart in het veld van je handtekening.


Paypal
Heb je een account bij Paypal dan is deze betaalmethode ook snel en veilig, en wij kunnen onmiddelijk aan jouw bestelling starten.


Overschrijving
Betalen met overschrijving op het rekeningnummer IBAN: BE38 7512 1026 0472 (ordernummer vermelden bij mededeling) is veilig maar minder snel. Houdt er rekening mee dat wanneer je op deze manier betaalt, de levering van je bestelling enkele dagen vertraging kan oplopen. De bestelling wordt pas verwerkt na ontvangst van de betaling.