Waarom wij voor Peintagone kiezen !

Peintagone is kwaliteitsverf van de vakman die ook beschikbaar is voor de particulier. Het is niet alleen top verf maar wordt ook volledig in België geproduceerd en verdeeld. Als u voor Peintagone verf kiest, kiest u niet alleen voor een excellent product steunt u ook voor een jonge Belgische onderneming!

 

Hieronder leest u meer over Peintagone.

 

PEINTAGONE EN HAAR OORSPRONG

Peintagone is een verfmerk van superieure kwaliteit van Belgische origine. Twee broers uit Brussel, alsook één Waal en één Vlaming liggen aan de oorsprong van het bedrijf. Baptiste en Benoît, wier persoonlijkheden complementair zijn, droomden er van kleins af aan van om samen hun eigen zaak op te richten die de Belgische knowhow vooropstelt. Tijdens hun universitaire studies leerden ze Nicolas kennen, afkomstig uit een familie die sinds 1937 in de verfsector actief is. Naar aanleiding van de aanhoudende groei van het innovatieve bedrijf, sloot Dennis zich aan bij het team om het bedrijf commercieel verder uit te bouwen. Het concept Peintagone is tenslotte ontstaan uit de mooie synergie tussen deze vier jonge Belgen.

 

 

 

VANWAAR DE NAAM PEINTAGONE?

Peintagone is een samentrekking van de Franse woorden “peinture" (verf) en “pentagone" (pentagoon). Deze laatste verwijst naar de vorm van de Belgische hoofdstad. De pentagoon of vijfhoek verwijst naar de centrale wijk van Brussel, die gekenmerkt wordt door prachtige architectuur.